TechTastic

Sony toont macabere trailer van The Last of Us: Part II

Sony heeft op de Paris Games Week een nieuw trailer getoond van The Last of Us: Part II. De exclusieve PlayStation 4-game heeft helaas nog steeds geen releasedatum gekregen, hoewel ontwikkelaar Naughty Dog eerder bekendmaakte dat The Last of Us: Part II ergens in 2018 wordt uitgebracht. De vijf minuten durende trailer toont een uitermate bloederig tafereel met meerdere lijken die aan bomen hangen, terwijl een nog levende vrouw dreigt te worden opgehangen en een andere gevangen wordt mishandeld met een hamer. De gijzelaar vraagt aan de vrouw waar de ‘andere afvallige’ is, en wanneer ze weigert te antwoorden, wordt ze gemarteld. Op dat moment verschijnt er een nieuw personage die alle tegenstanders doodt en de twee gevangen redt. De...

» Lees verder ...