TechTastic

Nieuwe trailer Call of Duty: WWII verschenen, eerste dlc getoond

Tijdens de Paris Games Week van Sony heeft Activision een nieuwe trailer van Call of Duty: WWII getoond. De trailer laat gameplay zien van de klassieke map Carentan. Daarnaast onthulde de uitgever dat de eerste uitbreiding, The Resistance genaamd, voor de PS4-versie van Call of Duty: WWII op 30 januari wordt uitgebracht. Sony heeft net als vorig jaar een exclusieve overeenkomst gesloten met Activision en dat betekent dat alle uitbreidingen voor de game 30 dagen eerder worden uitgebracht. De dlc voor de Xbox One- en pc-versie zal waarschijnlijk eind februari of begin maart worden vrijgegeven. Er zullen nog drie uitbreidingen na The Resistance volgen. In de trailer zien we de map Carentan die oorspronkelijk verscheen in de allereerste Call of...

» Lees verder ...