Mobiel Internet Nieuws

Grote verschillen in prijs en kwaliteit bij reparatie smartphone-scherm

Pats! Daar ligt hij, op de grond. In de hoop dat hij niet gebroken is raap je hem op. Niets is minder waar. Het hele scherm van je iPhone is gebroken. Wat nu? Laten maken bij de officiële Apple-store of bij dat kleine winkeltje om de hoek? Dat maakt nogal wat uit, blijkt uit onderzoek van Radar. Niet alleen in kwaliteit maar ook in prijs.In het onderzoek dat Radar heeft uitgevoerd blijkt dat de reparatiekosten nogal uiteenlopen tussen de verschillende winkels. Het type smartphone maakt hierbij weinig verschil. De test is uitgevoerd met een iPhone 6, iPhone 5C, Samsung Galaxy S7 Edge en een Huawei P10 Lite. Allereerst een bezoek aan Amac, een premium reseller van Apple. Bij het tonen...

» Lees verder ...