Bright

RollerCoaster Tycoon is terug op pc’s en Macs

De makers van Rollercoaster Tycoon 1 en 2, Atari en Chris Sawyer, maakten donderdag de release van RollerCoaster Tycoon Classic bekend. Het spel werd voor het eerst uitgebracht in 1999 en in 2002 verscheen RollerCoaster Tycoon 2. De nieuwe Classic-versie is een combinatie van deze twee beroemde voorgangers. "Toen ik dit spel twintig jaar geleden maakte, had ik nooit gedacht dat zoveel mensen over de hele wereld het tot zelfs op de dag van vandaag nog zouden spelen", vertelt maker Chris Sawyer. "Het is ook zo gaaf om te zien dat mensen de klassieke vormgeving juist blijven waarderen." Mobiele app Vorig jaar kwamen de makers al met een RollerCoaster Tycoon Classic-app voor smartphones. Het spel ziet er, net zoals de net-gelanceerde versie...

» Lees verder ...