HD Nieuws

Misdaaddocumentaire ‘Motorbendes Onder Vuur’ eerste in reeks Videolanddocu’s

Videoland start dit najaar met eigen documentaires over thema’s die de Nederlander bezighouden. Soms ongrijpbaar, soms dichtbij. Vanaf komende vrijdag is de eerste onthullende Videolanddocu te zien: ‘Motorbendes Onder Vuur’. In deze exclusieve reportage duikt misdaadverslaggever John van den Heuvel in de frontlinie van de ‘vuile oorlog’ tussen justitie en de criminele motorwereld in ons land. Belangrijke betrokkenen komen in beeld en aan het woord. Een ex-lid klapt zelfs uit de school en onthult met gevaar voor eigen leven de schimmige kant van No Surrender. De jacht op motorbendes nadert het slotoffensief. Clubs als No Surrender, Hells Angels en Satudarah liggen al jaren onder vuur en politie en het Openbaar Ministerie zijn uit op een verbod van een aantal clubs....

» Lees verder ...