Bright

Duurtest Volkswagen e-Golf: smooth operator

De Volkswagen e-Golf wordt door het Duitse concern niet erg actief gepromoot. In het kip-eiverhaal van de overgang naar elektrisch rijden, is het niet de autobouwer die de vraag wil creëren. Rond de GTE (een hybride) werd een flinke campagne opgetuigd in Nederland. De e-Golf moet je zelf maar opzoeken op de website. Begrijpelijk, als het de bedoeling is om zoveel mogelijk auto's te verkopen, onbegrijpelijk als je zo'n goede elektrische auto in de aanbieding hebt. Zeitgeist Rond het jaar 2000 was de Volkswagen Golf een bijzondere auto. Een soort klassenloze wagen die de rare reclameslogan 'das Auto' helemaal waarmaakte. Hij was fraai om te zien, zonder om aandacht te vragen. Hij was prettig in gebruik, zonder te overdrijven met allerlei 'handige'...

» Lees verder ...