Bright

Uitpakparty: echt overal in huis internet met Powerline-adapters

Na al die jaren van gadgets uitpakken heeft David nog altijd geen goed internet in zijn werkplaats, diep in de kelder van een oud pand. Powerline-adapters die via het stroomnetwerk werken moeten voor een oplossing zorgen. David testte de Powerlines van Devolo en Fritz. De Devolo Multiroom Wifikit bestaat uit een basisadapter en twee wifi ac-adapters en kost 299,99 euro. Een Fritz Powerlines-kit bestaat uit een basisadapter en één wifi ac-adapter en kost 169 euro. In de Uitpakparty test David al 12 jaar elke week een nieuwe gadget voor Bright.nl. Kijk hier meer afleveringen. Geen video missen? Subscribe op ons YouTube-kanaal     Tonie van RingelestijnUitpakparty Kleine weergaveBreaking push notifications Tonen in hoofdsectie Uitpakparty: overal in huis online met PowerlineNiet tonen op sectiepagina Zichtbaar 676371

» Lees verder ...