MobileCowboys

Sony gaat pas in 2018 haar smartphone design moderniseren

De directeur van Sony in India, Kenichiro Hibi, heeft zich tegenover lokale media laten ontvallen dat de Japanse fabrikant binnenkort met een nieuwe serie vlaggenschip smartphones, de opvolgers van de XZ1 modellen, zal komen die beter passen bij hetgeen qua design steeds meer zichtbaar wordt. Daarmee doelt hij op de veranderende schermverhoudingen (18:9 in plaats van 16:9) en behuizingen waarbij rondom het beeldscherm nauwelijks nog randen zichtbaar zijn. Wanneer die nieuwe toestellen gaan komen is nog niet bekend. Hibi zei ‘binnenkort’, maar dat zal zeker niet voor 2018 zijn. Sony kennende worden de opvolgers van de XZ1 op z’n vroegst in februari (MWC) onthuld. Dat zou overigens betekenen dat de fabrikant voor een keer weer teruggrijpt naar een zesmaandelijkse update...

» Lees verder ...