Bright

Nintendo’s mini-SNES meteen overal uitverkocht

Nintendo's NES kwam oorspronkelijk in 1986 uit in Europa, de SNES in 1992. De nieuwe versies van deze consoles hebben eenzelfde uiterlijk, maar dan in een heel klein ontwerp: hij past met gemak in de palm van je hand. Ook de controllers zijn hetzelfde gebleven, om dat nostalgische gevoel te stimuleren. Het is nog maar de vraag of geïnteresseerde kopers aan de nieuwe SNES Classic Mini kunnen komen. De vorige NES-miniconsole was nauwelijks te verkrijgen, waardoor de apparaten voor vele honderden euro's op Marktplaats werden doorverkocht. Tot groot ongenoegen van Nintendo-fans. Nintendo zei twee maanden geleden dat het genoeg exemplaren van de nieuwe SNES zou produceren, maar in veel grote webshops zoals Coolblue, Bol.com, Media Markt en Intertoys is hij al een tijd uitverkocht. Gamejournalist Jan...

» Lees verder ...