Bright

‘Google werkt aan Home-speaker met scherm’

Dat zeggen verschillende bronnen tegenover TechCrunch. Google bracht eerder al een Echo-concurrent uit met zijn Home-speaker, die in Nederland nog niet verkrijgbaar is. Later kwam Amazon met een versie van zijn Echo met scherm, waarmee gebruikers kunnen videobellen of video’s kunnen bekijken. De gadget van Google zou de codenaam Manhattan dragen, en net als de Echo Show een scherm van rond de 7 inch hebben. Manhattan biedt volgens de bronnen diensten als Google Assistant, Google Foto’s, videobellen en YouTube. Ook zou het apparaat dienen als smart home-hub voor onder meer de gadgets van Nest. YouTube-blokkade Vooral dat YouTube-onderdeel is interessant. Eerder deze week blokkeerde Google namelijk de YouTube-toegang voor de Amazon Echo Show. Amazon zei dat Google dat zonder opgaaf...

» Lees verder ...