Bright

Databundels direct op iPads te kopen en gebruiken in Nederland

Provider Truphone laat gebruikers van iPads die de Apple SIM ondersteunen sinds vandaag op hun tablets 4G-databundels kopen en gebruiken. Dit kan op iPads met zowel 4G als Apple SIM, wat bij sommige nieuwe iPad-modellen al in het apparaat is ingebouwd. Het afsluiten van een databundel gaat direct in de instellingen van de iPad en betalen gaat per creditcard. Truphone biedt aan Nederlanders drie databundels: 500 MB voor 6 euro, 1GB voor 12 euro en 3GB voor 29 euro. Gebruikers kunnen eerst eenmalig 100 MB gratis proberen, zonder verplichtingen. De bundels blijven na aanschaf 30 dagen beschikbaar. Ze werken zonder extra roamingkosten in 44 landen. Gezien de prijzen zijn ze vooral interessant bij gebruik in landen buiten de EU, zoals de VS, Hongkong en Australië. Daar liggen...

» Lees verder ...