* Alle Persberichten / Nieuwsberichten / * Evenementen / Campagnes

Jury Innovation Awards presenteert genomineerden 2017

#Persbericht / Nieuwsbericht: Welke uitzonderlijke producten en oplossingen in de beveiligings- en (brand)veiligheidsbranche komen in aanmerking voor de prestigieuze Innovation Awards? Vandaag maakte de jury – met voorzitter Hélène Minderman (TLN, Security Professional van het Jaar 2016) – de genomineerden voor 2017 bekend. De Innovation Awards worden iedere twee jaar uitgereikt tijdens Amsterdam Security Expo. De winnaars van dit jaar ontvangen hun Award op 31 oktober om 11.00 uur op het InnovationLAB. In totaal heeft de jury 14 genomineerden geselecteerd, verdeeld over 5 categorieën: Brandveiligheid, Oplossingen, Inbraak- en Alarmeringssystemen, CCTV/Videobewakingssystemen en Toegangscontrole. De jury was over het algemeen onder de indruk van het aantal ontvangen innovaties. Voorzitter Hélène Minderman: “We zien steeds meer smart en digitale oplossingen binnen de beveiligings- en veiligheidsbranche!”