* Alle Persberichten / Nieuwsberichten / * Evenementen / Campagnes

Secure Smart Buildings in de spotlights tijdens Amsterdam Security Expo

#Persbericht / Nieuwsbericht: De nieuwste technologische ontwikkelingen vragen om een totaal andere benadering van beveiliging en (brand)veiligheid. Hoe pak je dit als bedrijf aan, wat zijn de trends, de valkuilen en wat is er anno 2017 eigenlijk allemaal mogelijk? Amsterdam Security Expo – voormalig SSA en dé toonaangevende vakbeurs op dit gebied – brengt bezoekers niet alleen in contact met een scala aan leveranciers en bedrijven uit de branche, maar zoomt ook heel bewust in op vier actuele thema’s. Deze editie – van 31 oktober tot en met 2 november in RAI Amsterdam – zijn dat: Cyber Security, Public Safety, Fire Protection en Secure Smart Buildings.