TechTastic

Zo installeer je Android 8.0 Oreo op de Nexus 5X, 6P, Pixel, Pixel XL, Pixel C of Nexus Player

Google heeft Android 8.0 Oreo officieel aangekondigd en de update is inmiddels beschikbaar voor zijn Pixel- en Nexus-apparaten. Mocht je niet willen wachten op de over-the-air-update, dan kun je Oreo ook via een alternatieve methode installeren. Om Android 8.0 Oreo te installeren, moet je in het bezit zijn van een Nexus 5X, Nexus 6P, Pixel, Pixel XL, Pixel C of Nexus Player. Het enige wat je hoeft te doen is de Android Beta Program-pagina te openen en in te loggen met de Google-account die je gebruikt op een van de bovenstaande apparaten. Na het inloggen klik je op de knop ‘Enroll Device’ naast de afbeelding van jouw apparaat, accepteer de voorwaarden van het programma en controleer vervolgens op je apparaat...

» Lees verder ...