Bright

Vanaf volgend jaar te koop: robot die je eten maakt

De Robotic Kitchen van Moley wordt geleverd inclusief oven, kookplaat, wastafel, koelkast en afwasmachine. Als je even geen zin hebt in robot-eten, dan kan de keuken ook door menselijke koks worden gebruikt. De gerechten bestel je online, waarna je de ingrediënten in de juiste kastjes moet zetten. Dan weet de robot precies waar welk ingrediënt staat. Daarna is de belofte dat de robot het helemaal zelf gaat doen. Menselijke bewegingen De robotarmen worden getraind door menselijke koks. Een kok wordt gevolgd tijdens het bereiden van een gerecht. De bewegingen worden opgeslagen en daarna door de robotarmen gekopieerd. Volgens Moley worden daarom gerechten op sterrenrestaurant-kwaliteit geserveerd.  Planning: 2018 Een woordvoerder van het bedrijf laat aan RTL Z weten dat de planning is...

» Lees verder ...