TechTastic

Oled-scherm iPhone 8 gelekt, gezichtsherkenning werkt razendsnel

Op het Chinese sociale netwerk Weibo zijn er foto’s verschenen van enkele iPhone 8-onderdelen. Daarnaast verscheen er ook nieuwe informatie over de gezichtsherkenningtechnologie die naar verluidt de Touch ID-vingerafdruksensor gaat vervangen, omdat de iPhone 8 vanwege de dunnere bezels niet langer beschikt over een fysieke thuisknop. De foto’s tonen vermoedelijk het oled-scherm, interne componenten voor de Lightning-connector en flexkabels voor het leveren van stroom naar andere componenten. Het blijft zoals gewoon moeilijk om de authenticiteit van de foto’s te garanderen, echter is het niet ongebruikelijk dat onderdelen voor de lancering van een nieuwe iPhone 8 vroegtijdig lekken. Volgens bronnen is de massaproductie van het toestel namelijk al van start gegaan. Vorige week zagen we bijvoorbeeld nog foto’s verschijnen van de...

» Lees verder ...