* Alle Persberichten / Nieuwsberichten / * Apps / Software

Beveilig jouw gegevens met antivirus software

#Persbericht / Nieuwsbericht: We maken allemaal gebruik van het internet. Bankieren, social media, dingen opzoeken op google, sites bezoeken. Met al deze dingen loop je het gevaar dat je een computervirus binnenhaalt. Er is namelijk een bepaald soort criminelen, cybercriminelen, die uit zijn op jouw gegevens. Hiervoor ontwerpen ze allerlei gehaaide virussen die speciaal gemaakt zijn om de computers van anderen onveilig te maken. Daarom heeft iedereen tegenwoordig antivirus software nodig. Antivirus programma’s zijn er in verschillen soorten en maten, maar het staat vast dat je er eentje op je computer moet hebben. Maar wat doet zo’n stukje software nou eigenlijk? Op welke manier helpt het je jouw gegevens te beschermen tegen gevaren?