In de tweede trailer van Blade Runner 2049 zie je hoe de jonge Agent K (Ryan Gosling) op het spoor komt van Rick Deckard (Harrison Ford). Die zegt tegen hem: "We werden opgelaagd." Wie die 'we' zijn? Daar komen we achter als de film in oktober in de bioscopen draait. Replicants worden in de nieuwe film nog steeds gemaakt. Agent K zou 'de sleutel tot de toekomst van de mensheid' in handen hebben.

Blade Runner was één van de meest toonaangevende scifi-films ooit. De dystopische toekomstvisie van Ridley Scott werd in 1982 geen bioscoophit, maar een culthit werd de film waarin Harrison Ford door regenachtige, mistige, neonverlichte straten loopt wel. Arrival-regisseur Denis Villeneuve staat aan het roer van het langverwachte vervolg. De Nederlandse Sylvia Hoeks speelt een rol. Bekijk hieronder ook de eerste trailer.


Meer sciencefiction:

Review Ghost in the shell: vooral een lege huls

10 films waar we dit jaar naar uitkijken

5 briljante nieuwe odes aan Star Wars

Tonie van Ringelestijn Kleine weergaveBreaking push notifications Tonen in hoofdsectie Video: prachtige nieuwe trailer Blade Runner 2049Niet tonen op sectiepagina
Zichtbaar
596061» Lees verder ...