nokiaEr zijn nieuwe gegevens gelekt van de onaangekondigde high-end smartphone Nokia 8. Volgens de geruchten beschikt de Nokia 8 onder andere over een Snapdragon 835-processor en 4GB werkgeheugen. De smartphone moet een adviesprijs meekrijgen van 589 euro.

Als we de nieuwste berichten mogen geloven komt de Nokia 8 in vier verschillende kleuren op de markt. De smartphone krijgt in Duitsland een adviesprijs mee van 589 euro en beschikt vermoedelijk over een 5,3-inch QHD-scherm, een Snapdragon 835-processor, 4GB werkgeheugen, minimaal 64GB opslagruimte, dual-SIM-ondersteuning en een dual-camera aan de achterzijde.

De Nokia 8 verschijnt op de markt in de kleuren blauw, steel, goud / blauw, en copper gold. Het is niet duidelijk of er later meer kleuren zullen worden toegevoegd. De officiële lancering van de Nokia 8 zal naar verwachting op 31 juli plaatsvinden.

via [AW]

Het bericht Specificaties En Releasedatum Nokia 8 Gelekt verscheen eerst op Androidics.nl.

» Lees verder ...