Met de Helmfon van de Oekraïense designstudio Hochu Rayu blokkeer je omgevingsgeluid, zodat je eindelijk rustig kunt werken. Hij heeft een laag glasvezel aan de buitenkant en schuimpolyethyleen aan de binnenkant, waarmee storende geluiden worden geweerd.

De Helmfon beschikt zelfs over een microfoon, speakers en een smartphonehouder. Vanuit de helm kun je verschillende apps opstarten, een Skype-gesprek voeren of een tekst dicteren. Je kunt ook je telefoon koppelen en muziek luisteren onder de kap.

De Helmfon is voorlopig nog een concept en is nog niet verkrijgbaar. Op de Bright-redactie blijven we voor noodgevallen nog even bij de Ostrich Pillow.

Lees ook: Deze apps beperken de afleiding van internet

Like Bright op Facebook

Remco Hayes Kleine weergaveBreaking push notifications Tonen in hoofdsectie Nu even niet! Sluit je af van collega's met deze helmNiet tonen op sectiepagina
Zichtbaar
311461» Lees verder ...