Voor de Galaxy Note 4 staat een flinke update klaar. Opvallend genoeg brengt deze geen nieuwe beveiligingspatch met zich mee.

galaxy-note-4-update-xxu1dqf7 Galaxy Note 4 krijgt grote update zonder nieuwe beveiligingspatch

Ongeveer een maand geleden kreeg de Galaxy Note 4 de update met de beveiligingspatch van de maand juni. Nu, een maand later dus, volgt een nog grotere update, maar de juli patch is nog niet van de partij.

Galaxy Note 4 ‘tussentijdse’ update’

Voor de unbranded Galaxy Note 4 rolt een update door Nederland naar firmwareversie N910FXXU1DQF7. Met een omvang van meer dan 437MB is dit allerminst een kleine update. Toch is niet helemaal duidelijk wat er dan zoal verandert op het toestel.

De informatie bij de update vermeldt alleen de gebruikelijke veranderingen: optimalisatie van het batterijgebruik, en verbeterde prestaties, stabiliteit en beveiliging. Een bugreparatie of twee is ook van de partij, al biedt Samsung hier geen precieze details. Wel lijkt het erop dat het toestel op het netwerk van KPN nu ook HD bellen ondersteund wordt (dank, Henk!).

In ieder geval doet Samsung er alles aan om de laatste Note-generatie die in Nederland daadwerkelijk uitkwam – 2014 – bij de tijd te houden. Zoals bekend werd de Note 5 niet in Europa verkocht, de Note 7 haalde het door problemen met de accu ook niet. Pas dit najaar verwachten we dat er met de Galaxy Note 8 eindelijk weer een echte Note in Nederland te koop zal zijn.

The post Galaxy Note 4 krijgt grote update zonder nieuwe beveiligingspatch appeared first on Galaxy Club.

» Lees verder ...