Focal komt met een nieuwe versie van zijn Sib & Co luidsprekersysteem. De Franse fabrikant vernieuwt de hele line-up en voegt Dolby Atmos aan de mogelijkheden toe. Het nieuwe systeem heeft de naam Sib Evo meegekregen en komt in verschillende varianten op de markt.

Focal introduceert Sib Evo luidsprekers met Dolby Atmos

Het Franse Focal speelt in op de Dolby Atmos trent, waarbij via hoogtekanalen een nog indrukwekkendere surroundervaring weergegeven kan worden. Echter, dat doet het bedrijf niet met luidspreker die je aan het plafond moet hangen maar met luidsprekers die over een naar boven gerichte driver beschikken om middels weerkaatsingen via het plafond een hoogte-effect te creëren.

Er komen verschillende pakketten van de Sib Evo op de markt. Je kunt gaan voor twee Sib Evo luidsprekers met Dolby Atmos of twee luidsprekers zonder Dolby Atmos. Desgewenst kan hier de Cub Evo subwoofer bij gebruikt worden. Ook komt er een compleet 5.1-kanaals systeem en een 5.1.2-kanaals systeem met Dolby Atmos op de frontspeakers.

De Sib Evo luidsprekers zijn voorzien van een 1-inch tyweeter, en een midrange driver van 5-inch. De Dolby Atmos-varianten voegen daar een 3-inch driver aan de…

Het bericht Focal lanceert luidsprekerset met Dolby Atmos verscheen eerst op Foka Nieuws.

» Lees verder ...