Videostreamingdienst Netflix heeft laten weten dat het derde seizoen van de serie Narcos vanaf 1 september te zien zal zijn. De eerste trailer is ook meteen vrijgegeven; ben je helemaal bij, dan kun je nu alvast zien wat je van het nieuwe seizoen mag verwachten.

Narcos: derde seizoen vanaf 1 september

Mocht je een fan zijn van de hitserie Narcos, een Netflix Original, dan hebben we goed nieuws: de videostreamingdienst heeft dit weekend laten weten dat we het derde seizoen van deze serie vanaf 1 september kunnen bekijken. Ook heeft het bedrijf alvast de eerste trailer vrijgegeven voor dat seizoen, waardoor je nu alvast kunt checken wat de aankomende afleveringen in petto hebben. Ben je nog niet helemaal bij, kijk dan de trailer vooral niet. Er komen namelijk wat spoilers voorbij, die het kijkplezier van seizoen 2 in de weg kunnen staan.

Narcos is een serie die zich afspeelt in Colombia. In de serie volgen we het leven van de beruchte drugsbaas Pablo Escobar. Escobar is het hoofd van een organisatie die zich heeft gespecialiseerd in het verhandelen van drugs. De serie speelt zich niet in het heden,…

Het bericht Derde seizoen van Narcos verschijnt op 1 september: check de eerste trailer verscheen eerst op Foka Nieuws.

» Lees verder ...