Samsung Game LiveSamsung heeft een nieuwe app geïntroduceerd waarmee gebruikers gamebeelden kunnen streamen. De app heet Game Live en is beschikbaar voor de Galaxy-toestellen van de fabrikant.

Met Samsung Game Live is het mogelijk om beelden en audio vanaf je smartphone te streamen naar Facebook, YouTube en Twitch. Gebruikers kunnen tijdens het spelen van spellen zelf commentaar aanleveren via een microfoon. De gamestreamapplicatie is beschikbaar in Samsung’s app-winkel voor Galaxy-toestellen. Game Live is dus niet beschikbaar voor toestellen van andere fabrikanten. Game Live draait op Android 6.0 en hoger.

Gebruikers kunnen beelden streamen naar Facebook, YouTube en Twitch met een maximale grootte van 4GB. Dit komt volgens Samsung neer op ongeveer 200 minuten gameplay. Gebruikers kunnen kiezen voor een lagere kwaliteit om langer te streamen.

via [tweakers]

Het bericht Samsung Introduceert Game-streaming-app Game Live verscheen eerst op Androidics.nl.

» Lees verder ...