Panasonic Lumix GX80 camera review : Vorig jaar introduceerde Panasonic de Lumix GX80, een systeemcamera ontworpen voor de ambitieuze en creatieve beginnende fotograaf. De Lumix DMC-GX80 is een compacte en lichte camera, waardoor je het fototoestel makkelijk een dag met je mee kan dragen. De Panasonic GX80 is voorzien van een 16MP Live MOS sensor zonder AA-filter, een razendsnel AF-systeem met 45-scherpstelpunten, 4K foto en video functies en ingebouwde beeldstabilisatie. Ook is de GX80 uitgerust met een opklapflitser en een nieuwe mechanische sluiter, welke tot de stilste van alle Lumix systeemcamera's behoort. Wij hebben zojuist een Panasonic GX80 review exemplaar ontvangen, in combinatie met de Lumix G Vario 12-32mm f/3.5-f/5.6 Asph lens. We nemen de camera dit weekend mee de straat op, volgende week publiceren we onze volledige Lumix GX80 review.» Lees verder ...