Attractiepark Hellendoorn review : Avonturenpark Hellendoorn is een familiepretpark in de provincie Overijssel. Het ruim 80 jaar oude attractiepark ligt gelegen aan de noordkant van de Sallandse Heuvelrug. Het park is ontworpen voor jong & oud, maar vooral geschikt voor families met kinderen tot 12 / 16 jaar. De kleinste kunnen genieten in Dreumesland, voor de oudere kinderen en tieners is er onder andere de nieuwe Drakennest attractie, een wild waterval en een looping achtbaan. Ook is het attractiepark in Hellendoorn voorzien van een waterpark met tal van glijbanen. Afgelopen jaar kreeg het park via de Zoover gebruikersbeoordelingen het plakkaat ‘Beste pretpark van Nederland’. Wij hebben in het 2017 seizoen een bezoek gebracht aan Avonturenpark Hellendoorn. In deze attractiepark review zetten we onze bevindingen uiteen.» Lees verder ...