Video toont realistische iPhone 8 dummy

De lancering van de iPhone 8, ook wel iPhone Edition genoemd, komt steeds dichterbij. In september kunnen we de aankondiging van de nieuwste generatie iPhone verwachten samen met iOS 11. Nog steeds bevestigen de geruchten dat het zal gaan om drie iPhones: de iPhone 7s, 7s Plus en de iPhone 8 (Edition).

De iPhone 8 zal uiteindelijk de nieuwe standaard worden met een groter scherm zonder schermrand, draadloos opladen, 3D camera en gezichtsherkenning. In 2018 zal de iPhone zoals we die nu kennen verdwenen zijn en wordt het design van de 8 de nieuwe standaard. Onlangs is er weer een iPhone 8 dummy verschenen die al deze geruchten in een realistisch beeld laten zien. (...)

Lees verder: Video toont realistische iPhone 8 dummy


Gepubliceerd op appletips.nl door Wesley Fabry
» Lees verder ...