De Bamboo Folio is een zogeheten smartpad. Het is een standaard notitieblok met pen en papier, maar het slimme zit hem in het digitaliseren van aantekeningen, krabbels en schetsen. Met één druk op de knop staan notities en tekeningen in de cloud, zodat je ze ook op andere apparaten kunt gebruiken en aanpassen.

Met de Inkspace-app van Wacom op Android en iOS kun je de bestanden gemakkelijk bereiken, aanpassen en delen. Het maakt overigens niet uit wat voor papier je gebruikt, als het maar op het apparaat ligt.

Waarom de Bamboo Folio zo handig is, vertelt vlogger en presentatrice Angela Timisela in onderstaande video. Voor haar is het een manier om haar werkplek overzichtelijk te houden. "Ik hoef niet meer te verdwalen in honderden post-its op mijn bureau", zegt ze. "Toen ik leerde dat de Folio mijn handschrift kon herkennen en in tekst kon omzetten, ging er een wereld voor me open."

Door daadwerkelijk te schrijven, kom je volgens Timisela een stuk geïnteresseerder over in bijvoorbeeld meetings. "Als iemand met een laptop zit, weet je nooit of diegene je aandacht heeft of gewoon zit te Facebooken."


In samenwerking met Wacom

Zichtbaar
11» Lees verder ...