Elke week bekijken we nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer de Disney-film Saving Mr. Banks.

Saving Mr. Banks

Wanneer de dochters van niemand minder dan Walt Disney vragen aan hun vader of hij een film wil maken over hun favoriete boek (Mary Poppins), maakt Disney de belofte dat te doen; niet wetende dat het hem twintig jaar van z’n leven kost om die belofte te vervullen. Disney, gespeeld door Tom Hanks, probeert de rechten van het boek in handen te krijgen van schrijfster P.L. Travers, gespeeld door Emma Thompson. Hij haalt daarvoor alles uit de kast, aangezien Travers aanvankelijk dit idee helemaal niet ziet zitten.

Friends from College (één seizoen)

Een groep vrienden van Harvard, gespeeld door Keegan-Michael Key (Ethan), Cobie Smulders (Lisa), Annie Parisse (Sam), Nat Faxon (Nick), Fred Savage (Max), and Jae Suh Park (Marianne), benaderen hun veertigste levensjaar. In de serie Friends from College, een Netflix Original, zien we hoe de vriendengroep kan zorgen voor ingewikkelde en door elkaar lopende verhalen. Deze serie onderzoekt lange vriendschappen op een komische wijze en daar horen natuurlijk ook de nodige liefdes en nostalgische…

Het bericht De drie beste nieuwe films en series op Netflix #106 verscheen eerst op Foka Nieuws.

» Lees verder ...