Loewe heeft inmiddels een aardig assortiment topmodellen met de bild-series. Zo kennen we inmiddels de bild 7 en bild 9 oled tv’s en de bild 5 lcd tv’s met Ultra HD-resolutie. Vandaag laat de Duitse fabrikant weten nog meer formaten op de markt te brengen.

De Loewe bild 7 oled tv was al beschikbaar in een 65-inch en 55-inch formaat, maar binnenkort wordt er ook een 77-inch versie aan het assortiment toegevoegd. Deze is qua specificaties gelijk aan de kleinere modellen, maar dus wat groter en met een prijs van 14.990 euro ook een stuk duurder.

De bild 5-serie lcd led tv’s met Ultra HD-resolutie wordt uitgebreid met een 55-inch en een 65-inch formaat. Of er verschil in de specificaties zit, bijvoorbeeld in de led-verlichting, is nog niet duidelijk. De 55-inch versie moet 3.990 euro gaan kosten, terwijl de 65-inch variant voor 5.990 euro over de toonbank zal gaan.

 

Lees meer en reageer: Loewe breidt assortiment bild-modellen uit met meer formaten

Het bericht Loewe breidt assortiment bild-modellen uit met meer formaten verscheen eerst op Foka Nieuws.

» Lees verder ...