iPhone Edition concept toont witte variant (Jet White)

Dat Apple dit jaar met een compleet nieuwe iPhone moet komen is ondertussen wel duidelijk. Ze kunnen moeilijk nog een jaar een iPhone 6 look-a-like op de markt brengen. Dan zouden ze erg op de concurrentie achterlopen met betrekking tot het scherm en uiterlijk, als voorbeeld kun je de nieuwe Samsung Galaxy S8 nemen.

Al sinds vorig jaar gaan de geruchten dat Apple een iPhone aan het ontwikkelen is met een randloos-design. De iPhone zelf wordt niet veel groter dan de huidige generatie, maar wel het scherm. Het scherm zou zich uitstrekken over de volledige voorkant van de iPhone met een geïntegreerde thuisknop en Touch ID (meer info). (...)

Lees verder: iPhone Edition concept toont witte variant (Jet White)


Gepubliceerd op appletips.nl door Wesley Fabry
» Lees verder ...