Video van de dag

Deze drone van het Japanse telecombedrijf NTT Docomo projecteert boodschappen die van alle kanten zichtbaar zijn. De vliegende lichtbol werkt met gebogen led-strips, die heel snel kunnen aan en uit gaan. Het resultaat is een videoprojectie, die je van alle kanten kunt bekijken.

Deze technologie is licht genoeg om in de lucht te blijven. De resolutie is nog wel beperkt, maar dit is nog maar de eerste versie. NTT Docomo ziet toepassingen bij grote evenementen, zoals concerten of sportwedstrijden. Dit weekend was de drone te zien op een festival.


Drone steelt data via knipperende computerlampjes

Tonie van RingelestijnKleine weergaveBreaking push notifications Tonen in hoofdsectie Video van de dagVideo van de dag: drone als vliegend 3D-billboardNiet tonen op sectiepagina
Zichtbaar
588060» Lees verder ...