‘Mijn naam is Arnoud van de Weerd en fotografie is een grote passie van mij. Ik maak voornamelijk landschapsfoto’s. Hierdoor leer je op een andere manier naar de wereld kijken en heb ik vele nieuwe plekken en mensen leren kennen.’ Bekijk de foto’s van Arnoud in de Gallery  Website Deze foto is gemaakt aan de Zeeuwse kust op een strand in de buurt van Vlissingen. De hele dag was het een stormachtige en zwaar bewolkte dag, maar circa een uur voor zonsondergang leek de lucht iets op te klaren. Daarom pakte ik snel mijn spullen en haastte ik mij naar het strand met het doel om de beweging in het water en de lucht op een mooie manier in een foto vast te leggen. Ik vond de golfbrekers een mooi onderwerp voor de foto en had mij in eerste instantie links van de palen opgesteld. Op een zeker moment trok de C-vormige wolk mijn aandacht. De wind blies deze wolk in de richting van de palen dus herpositioneerde ik mij snel tussen de golfbrekers. Daarna was het een kwestie van wachten totdat de wolk perfect uitgelijnd was tussen de palen,…

Het bericht In de Spotlight: Wet Feet van Arnoud van de Weerd verscheen eerst op Foka Nieuws.

» Lees verder ...