De Q Acoustics M3-soundbar stelt een stevig geluid met een fors basfundament in het vooruitzicht, ondanks het ontbreken van een aparte subwoofer. Het is een belofte die tegenwoordig meer nieuwe soundbars maken, maar kan Q Acoustics het waarmaken? We zoeken het uit in deze review.

Wat is de Q Acoustics M3?

Q Acoustics is een bedrijf dat in thuisland Groot-Brittannië een goede reputatie heeft opgebouwd voor het bieden van veel audioplezier voor een redelijke prijs, vooral als het gaat om home cinema. Met dat positieve imago is het onvermijdelijk dat ook consumenten in de Benelux stilaan overstag gaan voor het merk. In dit review zoomen we daarom in op een nieuw toestel van Q Acoustics, de Media 3 of M3.

Het is een betaalbare soundbar zonder aparte subwoofer. Nog een bijzonderheid is dat de M3 ontworpen is om zowel op een tv-meubel te staan, maar ook in een meubel kan geplaatst worden. Denk dan bijvoorbeeld aan een lage kast met een sleuf van 20 cm hoog. Als derde optie kun je de M3 aan de muur hangen. Achteraan is er een EQ-schuifknopje dat je in de juiste stand plaatst,…

Het bericht Review: Q Acoustics M3 soundbar – veel geluid voor weinig geld verscheen eerst op Foka Nieuws.

» Lees verder ...