De feestdagen zijn traditioneel een enorm hoogtepunt voor postbedrijven. Stuurt niemand tegenwoordig meer een brief, met de feestdagen is dat wel anders. Kerstkaarten vliegen je om de oren. De post moet dan ook alle zeilen bijzetten om al die brieven goed te kunnen bezorgen. Vroeger was dit natuurlijk nog een tikje erger, dat is goed te zien aan deze foto gemaakt in 1924. Een gebouw in New York is tijdelijk in gebruik genomen door de post om alle kerstpost te kunnen verwerken. De werknemers die door het gebruik van een lange sluitertijd een soort geesten zijn geworden, maken deze foto extra speciaal.  The Commons De foto’s uit deze serie zijn afkomstig uit de Commons pagina van Flickr. Hier zijn duizenden oude foto’s van archieven, musea en andere instellingen samengebracht. De foto’s zijn meestal rechtenvrij te gebruiken en mocht dit niet het geval zijn, doen wij ons uiterste best om de rechtmatige eigenaar op te sporen. Mocht jij van mening zijn dat we ten onrechte jouw foto hebben gebruikt, neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over ‘the Commons’ kun je kijken op deze website. Lees ook: Klassieker van de…

Het bericht Klassieker van de dag: Drukte bij de post verscheen eerst op Foka Nieuws.

» Lees verder ...