Huawei, het moederbedrijf van Honor, geeft haar toestellen bijna weg. De Chinese smartphonemaker geeft nu tijdelijk extra korting als je je oude smartphone inruilt en de Honor 8 of Honor 6X koopt via Vmall, de webwinkel van de fabrikant. Meer weten over deze actie? Lees dan snel verder.

Begin dit jaar pakte Huawei groots uit door in samenwerking met Techcycle een inruilprogramma aan te bieden. Afhankelijk van het model, de opslagcapaciteit en de staat van je smartphone, krijg je een leuk geldbedrag terug voor je oude toestel. De cashback varieert van enkele tientjes tot ruim honderd euro. Dit geld kun je gebruiken om een nieuwe mobiele telefoon te bestellen via Vmall.

Honor 8

Actie

Om de inruilactie en webwinkel nog meer te promoten, heeft Huawei een tijdelijke actie op touw gezet. Daarbij krijg je nog eens 20 euro extra terug boven op de inruilprijs van je oude toestel. Om hiervoor in aanmerking te komen heeft Huawei enkele voorwaarden opgesteld. Zo geldt deze actie alleen als je een specifiek toestel inlevert: het gaat om de Honor 6, Honor 7, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S7 of een van de vele varianten die deze toestellen kennen (zoals de Honor 6 Plus, Honor 7 Premium of Samsung Galaxy S7 Edge).

Daarnaast moet je het geld gebruiken om een Honor 8 of Honor 6X te kopen via Vmall. Wil je liever de Huawei Mate 9 of ander vlaggenschip van de Chinese smartphoneproducent? Dan kun je geen aanspraak maken op de 20 euro extra korting. Tot slot heeft Huawei paal en perk gesteld aan deze actie. In de kleine lettertjes lezen we dat alleen de 50 deelnemers die zich melden aanspraak op het extra bedrag kunnen maken. Als je dus gebruik van deze actie wil maken, moet je dus zo snel mogelijk handelen.

Deze actie loopt nog tot en met donderdag 11 mei. Wees er snel bij, want voor je het weet ben je te laat. Bekijk de actie op de site op de officiƫle webshop van Huawei/Honor.

» Lees verder ...