YouTuber JerryRigEverything heeft als slogan 'Life is a do-it-yourself project'. Zijn laatste project: de achterkant van de nieuwe Samsung Galaxy S8 transparant maken, zodat de elektronica in de telefoon zichtbaar wordt. Hiervoor moest hij het gloednieuwe toestel wel slopen. Hij ging nog een stap verder door de elektronica voor draadloos opladen te verwijderen. En hij knipte een deel van het kunststof van de luidspreker er af, zodat de andere elektronica beter zichtbaar werd.

Nadat hij de glazen achterkant verwijderde en de vingerafdrukscanner en het cameraframe van de glazen achterkant afsneed, ging JerryRigEverything de glazen achterkant te lijf met chemicaliĆ«n. Met een agressief afbijtmiddel van de bouwmarkt lukte het hem om de verf en de laminatielaag er af te krijgen.

Het eindresultaat is een unieke, volledige transparante Samsung Galaxy S8 die niet langer waterdicht is, niet draadloos op te laden is en niet langer onder de garantie valt. Maar mooi is hij wel.


Lees onze review van de Samsung Galaxy S8

Bekijk ook onze eerste indruk van de S8 op de dag van de aankondiging:


Geen video missen? Subscribe op ons YouTube-kanaal

David Lemereis Kleine weergaveBreaking push notifications Tonen in hoofdsectie Video: zo maak je de Galaxy S8 doorzichtigNiet tonen op sectiepagina
Zichtbaar
585560» Lees verder ...