Samsung start vandaag met de verkoop van de Galaxy S8 en Galaxy S8+. De Galaxy S8 en S8+ hebben een 5,8 inch en 6,2 inch Super AMOLED display met een gestroomlijnd design zonder knoppen. Met het Infinity Display lijkt het of je een eindeloos groot scherm tot je beschikking hebt.

De Galaxy S8 en Galaxy S8+ werken ook samen met de nieuwe Gear VR met controller, powered by Oculus, en je kunt ze ook verbinden met de nieuwe Gear 360. Vanzelfsprekend bestuur je je IoT-apparaten via één geïntegreerde app. Daarnaast zijn de smartphones gebouwd op het geavanceerde veiligheidsplatform Samsung KNOX. Zo kies je voor de biometrische authenticatiemethode die het beste bij jou past, of dit nu de vingerafdrukscanner, irisscanner of gezichtsherkenning is.

De Galaxy S8 en Galaxy S8+ zijn vanaf nu voor respectievelijk 799 en 899 euro beschikbaar in de kleuren Midnight Black, Orchid Grey en Arctic Silver.» Lees verder ...