‘Mijn goede vriend Andress en ik zijn eind 2016 begonnen met een serie over Magere Hein. We wilden iets compleet nieuws proberen, en besloten een samenwerking aan te gaan met sound designer Wouter Meijer. Voor elk verhaaltje dat we willen vertellen maak ik de beelden, Andress schrijft de tekst (en spreekt die in in een studio) en Wouter componeert een passend muziekstuk. Het geheel verwerk ik vervolgens tot een video. Dit betreffende beeld is gemaakt in een verlaten chateau. Op een zonnige ochtend zijn Andress en ik via een openstaand raam het pand binnen gegaan en we vielen van de ene verbazing in de andere: wat een prachtig gebouw met fantastische details in zowel het gebouw zelf als in de (nog aanwezige) inrichting. Het beeld is opgebouwd uit 5 belichtingen en nadien in Photoshop verwerkt tot een HDR beeld.’ Bekijk de foto’s van Martijn in de Gallery ‘Fotografie is mijn yoga: ik kan me compleet verliezen in het verzinnen van verhalen, het schieten van beelden en het bewerken in Photoshop. Ondanks dat ik een drukke baan en een druk gezinsleven heb, maak ik altijd tijd om met fotografie bezig te…

Het bericht In de Spotlight: ‘Life in the hood’ van Martijn van Oers verscheen eerst op Foka Nieuws.

» Lees verder ...