iCulture Vandaag logoHet is ‘the day after’ Koningsdag en op de redactie zijn we inmiddels weer nuchter. Tijd om het dagelijkse nieuws weer op te pakken! Je leest vandaag over de eerste beelden van Apple’s zelfrijdende auto, het plan dat Apple Music muziekfragmenten gaat leveren aan Musical.ly en dat er nieuwe malware voor de Mac is opgedoken. Ook duiken we met onze neus in de beste wijn: we hebben onze lijst van de beste wijnapps voor de iPhone weer bijgewerkt en leggen uit hoe je makkelijk wijnetiketten en wijnkaarten in restaurants kunt scannen, zodat je weet welke de beste prijs/kwaliteitverhouding heeft. Dit en nog veel meer vandaag op iCulture.
(...) Lees de rest van dit bericht op iCulture.nl: iCulture Vandaag: dit was vrijdag 28 april 2017


Geen reacties | Stuur door via e-mail
» Lees verder ...