Denon komt met de nieuwe AVR-X540BT, een instap av-receiver met een aantrekkelijke prijs. Deze receiver combineert home theatre-oplossingen met Bluetooth-muziekstreaming en -bediening. Met de 500-serie Remote Bluetooth App kan de AVR-X540BT vanaf iedere smartphone of tablet worden bediend.

Denon AVR-X540BT

De nieuwe AVR-X540BT is een 5.2-kanaals, av-receiver met Bluetooth voor het streamen van muziek. Het apparaat komt met vijf hdmi-ingangen, waarvan drie HDCP 2.2/4K 60p ondersteunen. De AVR-X540BT ondersteunt ook Full-rate 4K Ultra HD en 4:4:4 Pure Color subsampling passthrough, en 3D-weergave. Met vijf versterkingskanalen die elk maximaal 130 Watt aan vermogen leveren en een toevoer voor twee subwoofers kan de AVR-X540BT de volledige surroundervaring produceren.

De AVR-X540BT bevat een eenvoudige on-screen interface voor installatie en ook een automatische installatie met kamercorrectie om het meeste uit het multichannel-speakersysteem te halen. De receiver wordt geleverd met een instelmicrofoon waarmee essentiële systeemparameters kunnen worden aangepast voor een optimale geluidskwaliteit die is afgestemd op jouw ruimte en luidsprekersysteem.

Dankzij de ingebouwde draadloze Bluetooth-verbinding kun je je smartphone met Bluetooth-ondersteuning aansluiten en muziek direct met hoge audiokwaliteit naar de AVR-X540BT streamen. De receiver heeft een geheugen voor maximaal acht gekoppelde Bluetooth-apparaten. Een USB-poort op het voorpaneel…

Het bericht Denon introduceert 5.2-kanaals AVR-X540BT av-receiver verscheen eerst op Foka Nieuws.

» Lees verder ...