Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere het vervolg van Pretty Little Liars.

Pretty Little Liars (seizoen 7 – vervolg)

Sinds deze week staat de tweede helft van het zevende seizoen van Pretty Little Liars op Netflix. In deze serie krijgt een groepje vriendinnen te maken met een stalker die hun geheimen blootlegt als de meiden niet doen wat er van hen verwacht wordt. Inmiddels zijn de meiden opgegroeid en hebben (de meesten dan) een carrière opgebouwd, dus zou je kunnen stellen dat alle narigheid achter de rug is. Maar in seizoen zes hebben we kunnen zien dat dit helaas niet het geval is, aangezien de dreigementen van vooraf aan zijn begonnen…

Grimm (vier seizoenen)

Nick Burkhardt is een detective die al heel wat heeft meegemaakt tijdens zijn diensten. Maar niets heeft hem kunnen voorbereiden op zijn nieuwe leven: hij ziet mensen om zich heen veranderen in afzichtelijke wezens. Wanneer hij een familielid bezoekt, de enige die nog leeft, ontdekt hij de waarheid. Burkhardt ontdekt daar dat hij de laatste is van de Grimms, mensen die de menselijke wereld beschermen tegen monsters…

Het bericht De drie beste nieuwe films en series op Netflix #95 verscheen eerst op Foka Nieuws.

» Lees verder ...