Umidigi smartphone specs : De UMi Plus E is een premium smartphone van het Chinese Umidigi. Na het design van deze Android smartphone besproken te hebben, gaan we in dit review onderdeel verder in op de specificaties van het toestel. De Umidigi smartphone draait op het Android besturingssysteem en is voorzien van een krachtige 2.3Ghz Mediatek Helio P20 processor met 6GB RAM. Daarnaast is deze premium smartphone uitgerust met een 5,5-inch Full-HD touchscreen display van Sharp. Voor de camera applicatie heeft Umidigi aangeklopt bij Samsung, er is een 13 megapixel hoofdcamera en een 5 megapixel front-camera geïmplementeerd. Verder is de Umidigi premium smartphone voorzien van een krachtige 4000mAh batterij van Sony. Een lijst vol premium specs, maar hoe presteert de UMi Plus E in de praktijk?» Lees verder ...