UMi Plus E Android smartphone review : Umidigi is een Android smartphone fabrikant dat opereert vanuit Shanghai, China en haar producten afzet in AziĆ«, het Midden-Oosten en Afrika. Sinds kort bedient Umidigi ook de Europese markt. Begin dit jaar heeft het bedrijf dan ook haar naam gewijzigd van Umi naar Umidigi om zich klaar te stomen voor internationaal succes. Wij hebben de nieuwe premium smartphone van Umidigi ontvangen voor een review, de UMi Plus E. Het merk Umidigi mag dan wel onbekend zijn voor ons Nederlanders, de Android telefoon fabrikant gebruikt componenten van bedrijven die we hier wel degelijk kennen. Zo is processor van de Plus E afkomstig van MediaTek, het geheugen komt van Samsung, ook de camera is ontwikkeld door Samsung, de display technologie is van Sharp en ten slotte de batterij, die is afkomstig van Sony. » Lees verder ...