LG zet dit jaar vol in op de soundbar. De Koreaanse fabrikant brengt een hoop nieuwe modellen op de Nederlandse en Belgische markt, perfect passend bij de nieuwe tv’s van het bedrijf. Het topmodel voor 2017 is de SJ9, een soundbar met Dolby Atmos-weergave en een draadloze subwoofer. In dit artikel vind je alle soundbars die LG in 2017 op de markt brengt.

Acht nieuwe soundbars van LG

Al die mooie nieuwe tv’s van LG moeten natuurlijk voorzien worden van goed geluid, dat is althans hoe LG het ziet. Dat doet het bedrijf met acht soundbars, waarvan de SJ9 het topmodel is. Deze soundbar moet een 360-graden geluid bieden, en kan Dolby Atmos-content in volle glorie weergeven dankzij een aantal speakers die richting het plafond en de zijkanten gericht zijn. Middels reflecties op muren en plafond komt het geluid als (soort van) Dolby Atmos-ervaring op de luisteraar af.

SJ9 soundbar

Het topmodel voor 2017 is de SJ9, een soundbar die veel lijkt op de soundbar die met de nieuwe W7V oled tv geleverd wordt. Het apparaat is het enige model voor dit jaar dat voorzien is van Dolby Atmos-weergave. Dit houdt…

Het bericht LG 2017 soundbar home cinema line-up verscheen eerst op Foka Nieuws.

» Lees verder ...