#Persbericht / Nieuwsbericht: Vorige week publiceerden wij over de In-Traffic Reply App, de nieuwe Samsung-app die Androidgebruikers helpt hun aandacht bij het verkeer te houden.

De app werkt eenvoudig. Via de activiteitensensor of gps weet de smartphone of je op de fiets of in de auto zit. Op dat moment schakelt de app in, zodat je automatisch reacties verstuurt bij inkomende oproepen of berichten. Je kunt daarbij kiezen voor een standaardreactie ‘ik zit in het verkeer, dus ik kan op dit moment niet antwoorden’ of een grappige reactie met animatie.

De app bevindt zich in de laatste testfase en Samsung is benieuwd wat je ervan vindt. Daarom nodigt Samsung jou uit om de In-Traffic Reply App als eerste te proberen op je smartphone. Hoe meer testers, hoe veiliger het verkeer!

Vind jij het belangrijk om bereikbaar te zijn, maar houd je in het verkeer wel liever je handen aan het stuur? Meld je dan aan op de speciale ‘Stuur vast, smartphone los’ pagina. Klik hier!