De verwachting is dat LG haar nieuwe vlaggenschip begin maart zal gaan aankondigen, de LG G6. Dit toestel zal de LG G5 gaan opvolgen, een toestel die modulair was; een optie waardoor nieuwe modules en functionaliteiten aan het toestel toegevoegd kunnen worden. Op renders die zijn gelekt lijkt deze functie in de LG G6 afwezig te zijn.

De renders zijn gebaseerd op cad bestanden uit een fabriek betrokken bij de productie van de LG G6. Op de renders is een onderkant afwezig waarin module geplaatst kunnen worden. Het lijkt er dus op dat LG er voor gekozen heeft de G6 niet modulair te maken. LG gaf een tijd geleden wel aan door te willen gaan met modulaire smartphone, wellicht dat het bedrijf deze functie gaat toevoegen aan andere nog te verschijnen modellen.

Volgens de laatste geruchten zal het toestel beschikken over een 5,3 inch groot scherm dat een resolutie zal hebben van 2560 x 1440 pixels. De processor zal vermoedelijk een Snapdragon 835 bedragen en het toestel zal net als de G5 beschikken over 2 camera’s en een vingerafdrukscanner.

Het bericht Nieuwe renders LG G6 tonen smartphone zonder modulaire behuizing verscheen eerst op SmartphoneClub.

» Lees verder ...