De Gionee M2017 smartphone wordt gemaakt door het Chinese merk Gionee en is op dit moment alleen nog in China beschikbaar, hoewel het toestel wel via grijze wegen is te importeren zal het toestel niet optimaal werken in Nederland; dit komt doordat niet alle 4G frequenties die in Nederland gebruikt worden, worden ondersteund door het toestel.

De smartphone beschikt over een 5,7 inch groot oledscherm dat gekromd is, net zoals bij bijvoorbeeld de Egde modellen vna Samsung. Het scherm heeft een resolutie van 2560 x 1440 pixels. De processor van het toestel bedraagt een Qualcomm Snapdragon 653 uitvoering en het werkgeheugen bedraagt 6GB. Het standaard interne opslaggeheugen is 128GB groot, meer dan genoeg voor de meeste smartphone gebruikers.

Bijzonder is de plaatsing van 2 accu’s in het toestel, waarmee de totale accu capaciteit op 7000 mAh uitkomt. Hierdoor zal het toestel lekker lang meegaan, echter is het toestel hierdoor wel een stuk dikker dan toestellen van concurrenten. Het toestel is ongeveer 11 mm dik, 155mm hoog en 77mm breed. Het toestel is in China te koop voor 6999 Yuan, wat omgerekend ongeveer 1000 euro is.

Het bericht Chinees smartphonemerk Gionee presenteert smartphone met accu van 7000 mAh verscheen eerst op SmartphoneClub.

» Lees verder ...