Alles over de LG G6

Ook LG is op dit moment hard aan het werk, om in het jaar 2017 weer een prachtig toestel te kunnen presenteren. Het zal dan gaan om de LG G6, de opvolger van de LG G5. Op dit moment gaan er nog niet zo heel veel geruchten rond, rondom het nieuwste toestel van LG. Toch komen er zo mondjesmaat, wel een aantal geruchten naar buiten. Het zal dan ook nog even duren, voordat men echt kennis kan gaan maken met het nieuwste toestel van LG.

Wat is er tot nu toe bekend

Geruchten die op dit moment rondgaan, geven aan dat LG haar nieuwste toestel wil gaan voorzien van een irisscanner. Deze irisscanner zou zich aan de voorkant van het toestel gaan bevinden. LG wil deze graag laten verwerken in de camera. Het grote voordeel hiervan is, dat er niet nog een extra scanner moet worden geplaatst. Aangezien er op dit moment nog niet veel smartphones zijn met een irisscanner, hoop LG hier natuurlijk hoge ogen mee te kunnen gooien en uiteindelijk de concurrentie voor te kunnen blijven.
Ook wordt er verwacht, dat LG ook bij de LG G6 weer gebruik zal gaan maken van een verwijderbare accu. Een compleet nieuwe dienst, waar LG mee wil gaan werken, is LG Pay. Een betaaldienst speciaal voor de smartphones van LG. Verder is er nog niet veel bekend, over welke andere specificaties die LG G6 zal gaan beschikken. Waarschijnlijk moet men nog wachten tot februari 2017. Dan vindt het jaarlijkse Mobile World Congress plaats en hier presenteert LG normaal gesproken altijd haar nieuwe smartphone. Er wordt dan ook verwacht dat dit volgend jaar ook weer het geval zal gaan zijn. Tot die tijd blijft het dus nog even gissen, naar het nieuwste toestel van LG.

Het bericht LG G6 met een irisscanner? verscheen eerst op SmartphoneClub.

» Lees verder ...