Persbericht
De NOT bestaat sinds 1963 en is de grootste vakbeurs voor het onderwijs in de Benelux voor kinderopvang, primair onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. Van 24 tot en met 28 januari 2017 opent de beurs haar deuren in de Jaarbeurs in Utrecht.

Onderwijsprofessionals kunnen hier vijf dagen lang terecht voor inspiratie, de nieuwste trends en ontwikkelingen, diverse leuke activiteiten, workshops, presentaties, begeleide innovatieroutes en diverse optredens. Het uitgebreide programma is zoals elke editie nauwkeurig samengesteld in samenwerking met de adviesraad en het onderwijspanel.

Op de NOT vind je interessante exposanten op het gebied van:

  • Bouw, Facilitair & Inrichting
  • Dagtrips, Theater & Cultuur
  • Leermiddelen & Materialen
  • Leren & Onderwijzen met ICT
  • Management, Advies & Organisatie

Lees het hele artikel NOT 2017 op ICTnieuws.

» Lees verder ...